Rentoutumista

Rentoutumisharjoitukset ja hoidot

Rennompaa oloa harjoitus kerrallaan!

Ohjaan yrityksissä rentoutusharjoituksia. Harjoituksessa käydään läpi koko keho ja rentoutetaan kehon osia ohjatun harjoituksen avulla. Rentoutusharjoituksen voi tehdä yksittäisenä harjoituksena tai sen voi yhdistää joogaharjoitukseen, mielenhallinnan harjoitukseen, hengitysharjoitukseen, meditaatioon tai sen voi tehdä hoidon jälkeen tai ennen hoitoa.

Syvärentouttava reikihoito – Syvästi rennompaa oloa hoito kerrallaan!

Energia virtaa meissä kaikissa luonnostaan, mutta usein energiakanavamme ovat tukossa. Energian kierto voi heikentyä esimerkiksi stressin vuoksi aiheuttaen hyvin monenlaisia vaivoja kuten väsymystä, kireyttä kehossa tai elämänilon madaltumista.

Reikihoito on japanilaisen Mikao Usuin kehittämä hoitomuoto, jossa kosketuksen avulla avataan sekä vahvistetaan tukossa olevia energiakanaviamme. Tavoitteena on palauttaa energian luonnollinen virtaus kehossa.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Avaan hoidettavan energiakanavia käsien kosketuksella käyden koko kehon läpi. Hoidettavalla on tilaisuus hellittää ja kokea syvää rentoutumista, mikä laukaisee stressiä, avaa energiatukkeumia ja vahvistaa kehon energiajärjestelmää. Hoito elvyttää kehon ja mielen omia, parantavia voimia.

Kenelle reiki sopii?

Reikihoito on lempeä, syvärentouttava hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Hoidettavan keho ottaa vastaan energiaa juuri sen verran kuin se tarvitsee.

Kysy vapaita hoitoaikoja:

yasmin@yasminyoga.fi tai puh. 040 5751090