Voimaa ja notkeutta

Joogat

Voimaa ja notkeutta joogaharjoitus kerrallaan!

Opetan yrityksissä, yhdistyksissä ja erilaisissa tapahtumissa eri joogalajeja, joista löydät tarkemmat kuvaukset alla.

Räätälöin joogatunnit / joogaohjaukset aina yrityksen tarpeiden mukaan. Yritys voi järjestää vakituista joogaopetusta, tarjota työntekijöille joogakursseja tai tilata jooga-opetusta esim. TYKY/TYHY-päiville, rentoutumis- tai, virkistäytymistapahtumiin. Mikäli yritykselläsi ei ole omia tiloja käytettävissä, vuokraan tilan yrityksen tarpeiden mukaan.

10807905_10152805834668162_1393460173_n copy

Dynaaminen hathajooga

Dynaaminen harjoitus etenee lempeästä aloituksesta dynaamiseen asentoharjoitukseen. Tunnilla keskitytään asentojen ja hengityksen yhdistämiseen. Tunti sopii peruskunnon omaaville.

Lempeä hathajooga

Lempeässä hathajoogassa asentoja tehdään vähemmän, hitaammin ja lempeämmin. Tunnilla voidaan keskittyä tekemään asennot siten, että ne soveltuvat myös henkilöille, joilla on jokin haaste kehossa. Tunnilla keskitytään asentojen ja hengityksen yhdistämiseen. Lempeä joogaharjoitus on myös hyvä vastapaino dynaamiselle harjoitukselle. Lempeä hathajooga on rentouttavaa joogaa.

Astangajooga

Astangatunnilla harjoitellaan hengitystekniikkaa, lihaslukkojen käyttöä sekä asentoharjoitusta. Hengityksen ja asentojen yhdistäminen haastaa ja kehittää harjoittajaansa monipuolisesti. Astangatunnilla tehdään aina sama asentoharjoitus. Sopii hyvin haastavasta harjoituksesta kiinnostuneille.

Selkä-, niska- tai muu teemajooga, räätälöity yrityksen tarpeisiin

Tunti soveltuu esimerkiksi selän, niskan tai hartiaseudun jäykkyydestä kärsivälle. Tunnilla keskitytään valitun kehon osan vahvistamiseen, venyttämiseen ja rentouttamiseen.

Yinjooga

Yinjooga on kehoa ja mieltä syvästi rentouttavaa, meditatiivista joogaa. Tunnilla tehdään pitkäkestoisia asentoja makuulla tai istuen. Lihakset pyritään pitämään mahdollisimman rentoina ja kehoa tuetaan apuvälineillä kuten tyynyillä, huovilla, joogavöillä ja palikoilla. Tuetussa asennossa viivytään useita minuutteja lempeästi hengittäen. Harjoitus lisää muun muassa sidekudosten, nivelsiteiden ja nivelkudosten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Tunnilla on mahdollisuus kääntää katse sisäänpäin ja hellittää sekä rentoutua syvästi.

Yinjooga ja reiki

Yinjooga ja reikitunnilla yhdistän yinjooga-asentojen ohjauksen sekä annan samalla reikihoitoa. Mikäli ryhmä on iso, reikiä voi antaa useampi hoitaja. Erittäin rentouttava ja ainutlaatuinen yhdistelmä joogaa ja energioita syvästi avaavaa reikiä.